• Εγγραφή

Home  //  Νέα  //  Χριστιανισμός και Επιστήμη - Η ΕΥΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ (Μέρος 2ο )

 

Χριστιανισμός και Επιστήμη - Η ΕΥΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ (Μέρος 2ο )
PDF
Εκτύπωση
E-mail
Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2012 14:47

 

“Είμαι συνετώτερος πάντων των διδασκόντων με διότι τα μαρτύριά Σου είναι μελέτη μου” (Ψαλμός ριθ’:99).

Οι ταξιδιώτες του Βόρειου Αρκτικού κύκλου από αιώνες είχαν διαπιστώσει την ύπαρξη μεγάλων εκτάσεων από πολύ όμορφα γεωμετρικά σχήματα φτιαγμένα από μικρές πέτρες.. Εκπληκτικής συμμετρίας κύκλοι και πολύγωνα κοσμούν εκτάσεις της Αρκτικής ζώνης σαν κάποιος γίγαντας να έπαιζε με τις πετρούλες.

 

Αν και πολλοί είχαν αποδώσει την ύπαρξή τους σε “εξωγήινους”, η τελική απάντηση δόθηκε από δύο γεωλόγους, των οποίων το άρθρο δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 2003 στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό Science.

 

Στο άρθρο τους αυτό οι δύο επιστήμονες εξηγούν και αποδεικνύουν μέσω εξομοίωσης σε υπολογιστές, ότι για την εμφάνιση των γεωμετρικών σχημάτων δεν χρειάζονταν “εξωγήινοι”, αλλά υπεύθυνη για τη δημιουργία τους είναι η φυσική διαδικασία του παγώματος και λιωσίματος του νερού.

 

Σε διάφορα μέρη του κόσμου, κατά καιρούς, γεωμετρικά σχήματα αποδόθηκαν με περισπούδαστο ύφος σε εξωγήινες παρεμβάσεις για να αποδειχθούν τελικά ότι ήταν φυσικά φαινόμενα Τα ανωτέρω παραδείγματα και πολλά άλλα φανερώνουν την τάση των ανθρώπων, που αγνοούν την Αλήθεια του Λόγου του Θεού, να εκτραπούν σε μύθους και να παραβλέψουν ακόμη και την επιστημονική ορθότητα των απόψεών τους.

 

Χωρίς δηλαδή επιστημονική βάσανο αποδέχονται και εγκολπώνονται μύθους που βέβαια μετά καταρρέουν από την ίδια την επιστήμη. Είναι πολύ παράξενο και πραγματικά αξιοπερίεργο ότι ενώ η γνώση έχει τόσο πολύ αυξηθεί, εκ παραλλήλου έχει αυξηθεί και η τάση των ανθρώπων να εκτρέπονται σε μύθους.

 

Αυτό ήταν προφητευμένο στο Λόγο του Θεού :“...Θέλει ελθεί καιρός, ότε δεν θέλουσιν υποφέρει την υγιαίνουσαν διδασκαλίαν, αλλά θέλουσιν επισωρεύσει εις εαυτούς διδασκάλους κατά τας ιδίας αυτών επιθυμίας, γαργαλιζόμενοι την ακοήν και από μεν της αληθείας θέλουσιν αποστρέψει την ακοήν αυτών, εις δε τους μύθους θέλουσιν εκτραπή” (Β’ Τιμόθεου 4:3-4). 

 

Είναι παράξενο ότι οι ίδιοι άνθρωποι που δεν δέχονται την Αλήθεια του Λόγου του Θεού, διότι γι’ αυτούς είναι μωρία, δέχονται αβασάνιστα μυθεύματα και αφελείς απόψεις που αργότερα καταπίπτουν. Τελευταία η διεθνής κοινότητα εμβρόντητη και αγανακτισμένη έμαθε για την απόφαση της αποκρυφιστικής ομάδας των Ραελιανών να κλωνοποιήσουν ανθρώπινα έμβρυα.

 

Αψηφώντας τις διεθνείς αποφάσεις, τις προειδοποιήσεις των σωφρόνων επιστημόνων και κάθε έννοια ηθικής ανακοίνωσαν ότι είχαν ήδη κλωνοποιήσει ένα ανθρώπινο έμβρυο. Το διέψευσαν εν μέρει κατόπιν, επιδιδόμενοι στην τέχνη του σκότους και της παραπληροφόρησης.

 

Ο Rael, “προφήτης” της ομάδος των Ραελιανών ισχυρίζεται ότι πράσινοι εξωγήινοι ύψους 120 εκατοστών τον επισκέφτηκαν σε ένα ηφαίστειο στη Γαλλία, πριν από 30 χρόνια και τον ενημέρωσαν ότι όλη η ανθρώπινη φυλή προέρχεται από κλώνους, που αυτοί έσπειραν πριν από 25000 χρόνια. Του είπαν λοιπόν ότι έτσι θα φθάσουν στην αιώνια ζωή, μέσα από την τεχνολογία της κλωνοποίησης! (Time 13/1/2003).

 

Η επιχείρησή τους υπολογίζει ότι θα χρεώνει 200.000 $ για κάθε κλωνοποίηση, αποκαλύπτoντας έτσι τα αληθινά τους κίνητρα. Απίστευτο και όμως τον ακολουθούν αρκετοί. Μα δεν είναι επιστήμονες; Ο άνθρωπος που απορρίπτει την αγάπη της αλήθειας του Λόγου του Θεού μένει εκτεθειμένος στην επίδραση “άλλων” πνευματικών δυνάμεων που σκοπό έχουν να τον πλανήσουν. 

 

“Το δε Πνεύμα ρητώς λέγει ότι εν υστέροις καιροίς θέλουσιν αποστατήσει τινές από της πίστεως, προσέχοντες εις πνεύματα πλάνης, και εις διδασκαλίας δαιμονίων, διά της υποκρίσεως ψευδολόγων, εχόντων την εαυτών συνείδησιν κεκαυτηριασμένην...” (Α’ Τιμόθεου 4:1-2). 


Στις 14 Φεβρουαρίου του 2003 ανακοινώθηκε η θανάτωση της περίφημης Dolly, του προβάτου που πριν από 6 χρόνια άνοιξε το δρόμο της κλωνοποίησης. Ήδη από έτους είχε ανακοινωθεί ότι έπασχε από πρώιμη γήρανση και αρθρίτιδα, τελευταία δε έπασχε από έναν ιό που είχε προκαλέσει κακοήθη όγκο στους πνεύμονές της.

 

Από τότε 6 ακόμη θηλαστικά είδη έχουν κλωνοποιηθεί – αγελάδα, ποντικός, χοίρος, κουνέλι, κατσίκα και γάτα. Οι επιστήμονες παραδέχονται ότι η διαδικασία της κλωνοποίησης είναι αναποτελεσματική και μόνο το 3% των προσπαθειών καταλήγουν σε ζώσες γεννήσεις! Δηλαδή το 97% καταλήγουν σε αποτυχίες κυρίως λόγω μεγάλων ανωμαλιών των εμβρύων.

 

Τι γίνεται όμως και με αυτό το 3% που τελικά γεννιέται; Ιάπωνας επιστήμονας ερεύνησε το θέμα αυτό σε κλωνοποιημένα ποντίκια και διαπίστωσε ότι τα 10 από τα 12 ποντίκια πέθαναν πολύ νωρίτερα από το μέσο όρο ζωής των φυσιολογικά γεννηθέντων ποντικών (Nature Genet. 30/2002).

 

Εν όψει όλων αυτών των επιστημονικών παρατηρήσεων, τι έγιναν οι ουρανομήκεις αλαζονικές κραυγές ορισμένων “επιστημόνων”, που έφθασαν να πουν ότι με τη κλωνοποίηση θα γίνουν σαν το Θεό;! Ενώ ισχυρίζονται ότι το ενδιαφέρον τους είναι το “καλό της ανθρωπότητας”, η ίδια η διαδικασία αποδεικνύει ότι δεν έχουν κανένα σεβασμό στον άνθρωπο. 


Ευτυχώς η διεθνής κοινότητα αντιστέκεται, ακόμη... Η αιτία είναι ότι υπάρχουν οι πραγματικοί Χριστιανοί μέσα στους οποίους υπάρχει το φως της αλήθειας του Λόγου του Θεού. Ο Κύριος είπε: “Σείς είσθε το φώς του κόσμου. Πόλις κειμένη επάνω όρους δεν δύναται να κρυφθή”. (Ματθαίος 5:14) και “μη συγκοινωνείτε εις τα έργα τα άκαρπα του σκότους, μάλλον δε και ελέγχετε” (Εφεσίους 5:11).

 

Χριστιανικό Ραδιόφωνο

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

translate

Greek Albanian English Romanian

Ημέρες Συναθροίσεων

Κυριακή
     Προσευχή:10-11πμ
     Κήρυγμα ευαγγελίου:11-12πμ
Δευτέρα
     Προσευχή:7-8μμ
     Μάθημα  :8-9μμ
Τετάρτη
     Προσευχή:7-8μμ
     Κήρυγμα ευαγγελίου:8-9μμ
         Είσοδος Ελεύθερη
 

 

Προσευχή

 

"Κύριε, να τα χέρια μου. Ας μην αγγίξουν ποτέ κάτι που θα Σε ντρόπιαζε.
 
Να τα πόδια μου. Τα αφιερώνω σ' Εσένα. Ας μην πάνε ποτέ εκεί όπου Εσύ δεν θα πήγαινες.
 
 Κύριε, να τα μάτια μου. Ας μην κοιτάξουν ποτέ σε κάτι που θα λυπούσε το 'Αγιο Σου Πνεύμα.
 
 Τα αυτιά μου ας μην ακροαστούν ποτέ κάτι που θα ντρόπιαζε το Όνομά Σου.
 
Το στόμα μου ας μην ανοίξει ποτέ για να πει μια λέξη που δεν θα ήθελα ν' ακούσεις.
 
 Ο νους μου ας μην κρατήσει ποτέ ούτε μια σκέψη ή φαντασία που θα μείωνε την αίσθηση της παρουσίας Σου."
 
"Κύριε, κάνε με έναν άνθρωπο κατά την καρδιά Σου".

Συνδεμένοι Επισκέπτες

Έχουμε 7 επισκέπτες συνδεδεμένους
mod_vvisit_counterΣήμερα37
mod_vvisit_counterΕχθές143
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1363
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα5153
mod_vvisit_counterΑυτό τον μήνα8327
mod_vvisit_counterΠροηγούμενος μήνας10224
mod_vvisit_counterΣυνολικές επισκέψεις992760

Μην ξεχνάς πως...

Η πίστη είναι το μέσον που μεταβάλλει

το όραμα σε πραγματικότητα,

την αποκάλυψη σε γεγονός,

την εμπιστοσύνη σε εκπλήρωση,

την επιθυμία σε πείρα

και το αόρατο σε ορατό.